fbpx

MacBook – PC – Væskeskader

Når væske trænger ind i din computer, er det et alvorligt problem. Der skal hurtigt tages hånd om problemet, så der ikke opstår yderligere skade på din computer og du ikke ender med at miste filer og data. Lad os tage hånd om din væskeskadet computer, så en dårlig oplevelse kan gøres til en god.

 

Mac Væskeskadet computer – et uheld kan opstå

Væskeskader, Kaffe, te, kakao, sodavand, saftevand, vand? Ingen grund til panik, vi tager hånd om dig.

Vi forstår godt frustrationen, det er snart et uheld vi alle har haft på et givent tidspunkt. Om det er klassekammeraten der viftede til vandflasken, ens store armbevægelser eller en ”tragisk” ulykke, er ligegyldigt, vi er her til at hjælpe både dig og din PC, macbook og mobil.

MacBook - PC – Væskeskader

væske skader

What to do?? – Når jeg har spildt vand i computeren

Hvis du har spildt vand i din computer, så bevar endelig roen. Har du reageret i tide, kan din computer stadig nå at reddes hos iMakeiPhones.

Vi hos iMakeiPhones anbefaler at du gør følgende, hvis du har spildt væske i din computer:

  • Computeren skal slukkes helt, LIGE efter skaden er sket
  • Afmonter batteriet hvis muligt – alt strøm skal fjernes fra computeren
  • Kontakt afdeling iMakeiPhones Odense eller iMakeiPhones Munkebo hurtigst muligt, for udredning af væskeskade på din computer
  • Vi afhenter også på din adresse efter aftale

Det bedste for dig er at du tager kontakt hurtigst muligt efter din computer er blevet væskeskadet. Jo hurtigere, jo bedre chancer for at din computer kan reddes.

Er du i tvivl om det mindste, så ring til os på 53 515 515.

Hvad vi kan gøre for dig, når du har spildt væske i din computer

Sket er sket, og væsken er blevet spildt i din computer. Du har gjort hvad du kunne for at redde den, men det lader til at det kræver en computer reparation. Du har måske fået problemer med blæseren, måske batteriet er lang tid om at oplade eller noget helt tredje. Uanset skade, kan vi være dig behjælpelig med udredelsen. Vi hjælper b.la. med:

  • Udredning af væskeskaden på bundkort
  • Rensning af alle reservedele
  • Udskiftning af nødvendige reservedele, som måske ikke kunne reddes
  • Batteri skiftes i flertallet af tilfældene

Har du brug for flere informationer om en reparation eller enhed? Find hvad du søger og klik på linket for at blive ført videre til den søgte side:

Vores skriven informere kun en lille brøkdel af vores arbejde – kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler.

pc

INTERESSERET I ANDRE SERVICES 🙂

Kontakt os 🙂 – Spørg endelig hvis du er i tvivl om det mindste