fbpx

PC-reparation – Værksted i Odense og på FYN

Hvis uheldet skulle være ude med din PC, vælg da vores værksted til din næste PC reparation i Odense. Vi reparerer og servicere på hele Fyn hurtigt og effektivt til en tiltrækkende pris.

PC reparation Odense - Fair Priser image

Har din PC brug for førstehjælp? 

Lad eksperterne hjælpe dig med den næste PC – computer reparation. Har du behov for hjælp eller rådgivning om din PC – Computer? Besøg ét af vores værksteder på Fyn. Vores kompetence rækker til alle type udfordringer du måtte have med PC’en. Vi reparerer og udskifter din harddisk og SSD som nogle gange kræver ens opmærksomhed. Hvad end den er stået af, eller du trænger til en opgradering, kan opgaven klares på vores værksted. Vi udskifter din Computerskærm , udreder for væskeskade på din PC og giver din computer et nyt liv igen. Vi er ikke kun begrænset til hardware men gør os i alt med software som at, installere styresystem, udrede for malware og virus, samt backup og lodning på bundkort.

             ELEKTRONIK xPERTEN
                   IMAKEIPHONES.dk

Reparation af alle PC bærbare mærker og modeller

Der findes mange forskellige mærker af bærbare på markedet og der findes ligeså mange modeller som personligheder hos mennesker… næsten da.

Med forskellige specs til enhver smag og pris klasse, kan du vælge alt fra Acer til Asus og det uendelige.
Ofte spørger vores kunder os til råds om hvilken bærbar computer man skal vælge og det er et meget bredt spørgsmål, som kræver en hel gennemgang af kundens ønsker for at finde det rigtige match til ens brug. Enhver kundes brug er forskellige, da den ene måske hælder til MSI og den anden til Lenovo. Ligeså mange henvendelser på reparation modtages der om de ovenstående modeller samt på Dell og HP mv., da elektronik er utilregneligt og en service eller reparation i ny og næ er tiltrængt.

Med reparation af alle mærker på vores ærksteder på Fyn i Odense og Munkebo er nedenstående et udsnit af de modeller der serviceres og repareres – kontakt os hvis den ønskede model ikke står på listen, for den reparerer vi selvfølgelig også.

iMakeiPhones

pc reparation

HVORFOR SKAL DU VÆLGE IMAKEIPHONES?.

iMakeiPhones arbejder for Odense Kommune, som de eneste officielle. iMakeiPhones, har indgået en mangeårig aftale med Odense Kommune, og er de eneste officielle samarbejdspartnere. Odense Kommune tager både deres arbejde seriøst, men også deres elektronik – det er vigtige enheder som de ikke kan undvære i dagligdagen for udførelse af deres arbejde. Odense Kommune vælger derfor ikke hvem som helst – derfor har de valgt os.

Hos iMakeiPhones er vi ærlige og transparente i vores elektronik reparationer og kommunikation. Vores store kundestrøm kommer netop af dette grundprincip. Vi behandler vores kunder, som vi gerne vil behandles.

Vi er en 5 – stjernet virksomhed:

VI er din GARANTI for et veludført stykke arbejde

Med 23 års erfaring indenfor elektronik, hardware og software, kan vi hjælpe dig med alt indenfor PC hjælp, smartphone, TV til Robot Støvsugere. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din PC – computer og en overkommelig pris på din reparation.

Der ydes 2 Års Garanti på Computer Reparation

Hos iMakeiPhones tilbyder vi 2 års garanti på det udførte stykke arbejde.

garanti

PC reparation nær dig, med beliggenhed i Odense

Det bliver ikke nemmere med en reparation af din enhed end hos iMakeiPhones, med en beliggenhed nær Bilka og Rosengårdcenteret i Odense, på Nyborgvej, kan du nemt nå dine ærinder imens vi udfører din reparation på din enhed.
Vi holder til på Nyborgvej i Odense som i øjeblikket er overfyldt med vejarbejde, mere specifikt, den nye letbane der bygges på og graves til. Vi glæder os til det færdige projekt!

iMakeiPhones er ikke begrænset i reparationer, da vi udfører alle type reparationer som TV reparationer, computerskærm reparation, PC reparation, PC væskeskade, Acer reparation, mobil reparation og meget, meget mere.
Til trods for at vi lige nu er lidt udfordret pga. letbanen der bygges, får vi det til at fungere og kundestrømmen er endnu rigtig fin. Vi glæder os til dit næste besøg hos, iMakeiPhones.

iMakeiPhones Odense | Elektronik TV & IT – PC Reparationscenter | iPhone & iPad
Nyborgvej 48
5000 Odense C
TEL. 53515515

VORES ANMELDELSER SIGER DET HELE 🙂

Super service. Alt fungere fint. Fik udredet vandskadet PC og låst computer op, som ingen andre steder kunne.
ena K.
ena K.
19:52 12 Dec 20
Tak for hjælpen med min Windows HP computer. Fik proffessionel hjælp og rådgivning. Endda gratis hjælp flere gange! Tak for kaffe også ;I)
Maibritt H.
Maibritt H.
12:19 20 Nov 20
Min pc blev væskeskadet og reddet af iMakeiPhones. De er super søde og min computer virker perfekt nu.Alt i alt en super god oplevelse af deres service og kompetence.
Nanna A.
Nanna A.
18:19 12 Mar 20
Jeg er meget glad og tilfreds med den hjælp, jeg fik, da computeren blev helt tosset p.g.a. virus. Jeg blev mødt med meget venlighed og tålmodighed, og gode forklaringer. Dejlig og venlig hjælp. Der kommer jeg igen.
Birgit P.
Birgit P.
14:06 20 Feb 20
Min familie og jeg har alle benyttet os af jer i mange mange år, og er meget glade for dem og deres service.Vi har fået repareret iPhone 7, 8, X og XS og iPad Air. Det er et fantastisk arbejde hver gang. Deres panserglas er virkelig gode. Den sidste holdte til over 15 tab.Jeg har foruden fået repareret min Macbook Skærm og hold nu fast det gik stærkt. Andre firmaer skulle have flere dage til mac reparation. De sætter virkelig kunden først og man føler sig altid tryg i deres hænder. Jeg har anbefalet jer til alle jeg kender. Udover åbenlyse årsager til min anmeldelse, synes jeg alle fortjener at kende til dem, jeg har aldrig i mit liv fået SÅ MEGET gratis hjælp før, både til smartphones og pc hjælp.Så har i brug for hjælp til smartphones og tablets, eller en pc reparation, så synes jeg helt klart i skal opsøge iMakeiPhones
Dennis D.
Dennis D.
15:09 18 Feb 20

Bestil Afhentning Indlevering - Van image

Har du en travl hverdag og ikke meget tid at gøre godt med? Lad os tilbyde dig udkørende hjælp for afhentning af dine enheder til reparation på vores værksted. Vi henter alt fra dit TV og PC – computer til iPad og Smartphone. Når dine enheder er klar efter reparation, levere vi dem retur på din adresse. Skal det gå endnu hurtigere, kan vi også tilbyde reparation af din iPhone på din adresse.

Kontakt os for aftale om hjemmereparation og afhentning – ønsket booking er kun godkendt efter aftale pr. telefon med en medarbejder eller med svar pr. e-mail.

Computer Skærm Reparation i Odense?

Skærm reparation image

Bærbar LCD udskiftning i Odense

Når man er ejer af en bærbar PC, kan din LCD med tiden tage skade af ens brug. Ens bærbar har mange formål som skole, arbejde, fritid og meget mere, som med tiden slider på ens computer. Det kan være at conecterne til LCD’en har fået nogle følgeskader eller at man har klappet skærmen i, lidt for hårdt, hvor LCD’en nu ikke altid virker optimalt. Kan din bærbare LCD ikke repareres, vil udskiftning af LCD altid være foretrukket.
Lad os tage hånd om din computer og sørge for din computerskærm reparation.

Det udføres reparation eller udskiftning af LCD / Skærm på:
 • Asus
 • Acer
 • Dell
 • Lenovo
 • Msi
 • HP
 • Hewlett Packard
 • Surface Laptop
 • Microsoft
 • Surface Pro
 • Qompac Compaq
 • Surface Book

og mange andre pc mærker i Odense og Munkebo.

Pc reparation - Fyn

Vi yder PC computer service i Odense og nærliggende områder – VI er på FYN

 

iMakeiPhones yder service i følgende områder: Odense, Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Ringe og mange andre byer. Vi servicere hele Fyn, da vores tjenesteområde ikke kun er begrænset til vores fysiske butikker og værksteder.

Lad os servicere dig og din ødelagte enhed i din by, hvor du er, om du befinder dig i Otterup, Søndersø, Nyborg  eller et helt fjerde sted – i vores værksted og butik. Du bestemmer over din tid, vi tilpasser os.

Icon image
 • PC Reparation - LCD UDSKIFTNING

  Fra 799,-

 • PC Reparation - TASTATUR UDSKIFTNING

  Fra 599,-

 • PC Reparation - BATTERI UDSKIFTNING

  Fra 499,-

 • PC Reparation - SSD-HARDDISK UDSKIFTNING

  Fra 699,-

 • PC Reparation - HDD - HARDDISK UDSKIFTNING

  Fra 499,-

 • PC Reparation - VANDSKADE BEHANDLING AF PC

  Fra 299,-

 • PC Reparation - LADESTIK UDSKIFTNING

  Fra 499,-

 • PC Reparation - RAM UDSKIFTNING

  Fra 499,-

 • PC Fejlsøgning - FEJLSØGNING AF PC

  Fra 149,-

 • PC Backup - BACKUP AF DATA

  Fra 299,-

 • PC Reparation - MALWARE BESKYTTELSE

  349,-

 • PC Reparation - RENS AF VIRUS

  Fra 299,-

 • PC Bundkort Reparation - BUNDKORT UDSKIFTNING

  Fra 1499,-

Icon image
 • COMPUTER / PC - BESTIL BIL AFHETNING - ODENSE

  49,-

 • COMPUTER - PC - BESTIL BIL AFHETNING - FYN

  Fra 149,-

 • COMPUTER / PC - REPARATIONER PÅ JERES ADRESSE - PRIVATE

  Fra 299,-

 • COMPUTER - PC - REPARATIONER PÅ JERES ADRESSE - ERHEV

  Fra 299,-

INTERESSERET I ANDRE SERVICES 🙂

5 Stjerner for Ærlighed Viden og Kvalitet

VÆRDIER – TRYGHED – HJÆLPSOMHED – KVALITET – TILFREDSHED – RESULTATER