fbpx
Bestil Afhentning iPhone, iPad, Macbook image

Bestil iPhone Macbook Afhentning

Afhentning af iPad eller PC.

Bestil iPhone Macbook Afhentning

Vi tilbyder Afhentning af din enhed hjemme eller i virksomheden. Er din iPhone iPad eller Macbook PC Computer gået i stykker, kan du med fordel booke en Reparation.
Har du derimod ingen mulighed for transport, så kan du bestille en iPhone reparation hos dig eller en afhentning af din Macbook, PC, iPad, smartphone. Du behøver ikke gå længere end ud til døren for enten at lukke os ind til udførelse af reparation i din husstand/virksomhed eller for afhentning af enhed. Vi kommer lige til døren!

Vi Afhenter iPhone eller Macbook hos dig.

Vi reparerer/afhenter i Odense og omegn (Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Otterup, Søndersø, Bogense, Svendborg, Faaborg, Assens, Glamsbjerg, Vester Hæsinge).

Husk at VI er på FYN !!!. 🙂 )

Mobil Reparation image

HVORFOR SKAL DU VÆLGE IMAKEIPHONES?.

iMakeiPhones arbejder for Odense Kommune, som de eneste officielle. Vi er blevet fortalt af vores kunder at mange firmaer skriver på deres hjemmeside, at de arbejder for Odense Kommune – dette er ikke sandt. iMakeiPhones, har indgået en mangeårig aftale med Odense Kommune, og er de eneste officielle samarbejdspartnere. Odense Kommune tager både deres arbejde seriøst, men også deres elektronik – det er vigtige enheder som de ikke kan undvære i dagligdagen for udførelse af deres arbejde. Odense Kommune vælger derfor ikke hvem som helst – derfor har de valgt os.

Vigtigt : Med 23 års erfaring indenfor elektronik, reparationer af hardware og software. Vi kan hjælpe dig med alt indenfor computer reparationer  smartphone reparationer  Reparationer af TV til Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed og en overkommelig pris på din reparation.

Alle vores priser er varierende.  Tjek vores fantastiske Trustpilot og Facebook anmeldelser.

*Det skal dog bemærkes at levering og afhentning kun er aktuelt hvis du bor I odense og omegn. Bor du længere væk kan vi efter aftale, finde en løsning som passer lige præcis dig.

Bestil iPhone Macbook Afhentning