fbpx

Privatlivspolitik og cookies

1
Phone
Privatlivspolitik
2
Phone
Cookies
Viking Data Cookies

Privatlivspolitik 

1. Persondatapolitik på imakeiphones.dk

iMakeiPhones – Danmark
Nyborgvej 48,
Odense C

Telefon: 53 515 515
E-mail: kontakt@imakeiphones.dk
CVR-nr.: 39329093

Hos iMakeiPhones er det vigtigt at vores kunder er informeret om hvordan deres persondata oplysninger behandles, så de samtidig kan føle sig trygge når de indlevere deres enheder og personoplysninger til os.

Nedenfor kan du læse nærmere om, hvordan vi behandler persondata fra vores kunder.

  • Hvilke personoplysninger indsamler/behandler iMakeiPhones?

iMakeiPhones er ansvarlige for databehandling af personoplysninger i forbindelse med indlevering og reparation af en enhed.
Ved at benytte vores kontakt formular på www.imakeiphones.dk registerets oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail, med henblik på fuldførelse af din booking eller forespørgsel.
iMakeiPhones indsamler kun nødvendige oplysninger. Dette kan eksempelvis være adresse (i forbindelse med afhentning/tilbagelevering), telefonnummer, navn og konto/reg. Nr. i tilfælde af handel med kunden.

  • Behandling af personoplysninger 

Personoplysninger som ikke behandles, ved reparationer som kræver udskiftning af reservedel(e) er, billeder, e-mails, SMS’er mv., som naturligvis heller ikke opbevares efter endt reparation.
Henvender kunden sig med henblik på udførelse af backup, får kunden udleveret sin backup og denne vil ikke blive opbevaret hos iMakeiPhones efterfølgende.

iMakeiPhones har kun data på dig som kunde, og så længe der findes en sagligt formål – dette kunne eksempelvis være aftale om at kunden kontaktes, når den specifikke reservedel er ankommet. Når formålet ophører, bliver al persondata om kunden slettet fra vores systemer.

Hvis du har givet samtykke til markedsføring, vil dine personoplysninger også anvendes for at kunne fremsende mere målrettet markedsføringsmateriale til dig.

  • Videregivelse af informationer til tredjepart? 

iMakeiPhones videregiver som udgangspunkt ikke dine oplysninger til tredjepart. Men i nogle bestemte reparationstyper kan dette dog være nødvendigt for bestilling af den enkelte reservedel eller udførsel af den enkelte reparation.

  • Klage over vores behandling af dine oplysninger

Hvis ikke du er tilfreds med iMakeiPhones’ besvarelse på en henvendelse vedrørende behandling af dine personoplysninger, kan du klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K.
www.datatilsynet.dk

  • Kontakt iMakeiPhones

Har du spørgsmål i forhold til vores persondatapolitik, behandling af personoplysninger eller øvrige, er du velkommen til at kontakte os.

iMakeiPhones – Danmark
Nyborgvej 48,
Odense C

Telefon: 53 515 515
E-mail: kontakt@imakeiphones.dk

Viking Cookies iMakeiPhones

Cookiespolitik

 

2. Cookies på imakeiphones.dk

Med EUs nye regler for informationsindhentning og beskyttelse af persondata, undrer mange sig måske over hvad “cookies” i virkeligeheden er. Her finder du lidt information om disse informationskapsler og hvordan iMakeiPhones bruger dem.

  • Denne hjemmeside er drevet og ejet af: 

iMakeiPhones – Danmark
Højvangen 10,
5330 Munkebo
CVR.nr.: 39329093

  • Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

  • Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.
iMakeiPhones benytter cookies i forbindelse med:
Bing
Google
Facebook

  • Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

  • Sletning af cookies:

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7

  • Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@imakeiphones.dk