fbpx

Mobil Reparation

REPARATION af MOBIL I ODENSE

MOBIL REPARATION i Odense & på Fyn

Vi dækker hele FYN – Vi kører ud til dig, hvis du ikke kan komme til os.
Hvis du har behov for en billig mobil reparation, så er vi din foretrukne reparatør. Vores viden har ingen grænser, din mobil er derfor altid i trygge hænder hos os.

Vi kan hjælpe dig med din mobil reparation, hvad end du søger reservedele i topkvalitet eller du søger den billigste udvej til reparation af din mobil. Ærlighed prioriteres højst, og vi vil derfor altid rådgive dig, hvad der er bedst for din mobil – én ting er dog sikkert, din mobil er altid i kompetente og erfarne hænder, som kan hjælpe med alle type skader, din mobil måtte have.

Vi sørger for at reparerer din mobil – om det er en ødelagt skærm, et drænet batteri, eller noget helt tredje, så får du altid mere for pengene hos iMakeiPhones

BOOK TID eller STOP FORBI til din Smartphone reparation

På en travl hverdag må det hele gerne gå lidt gnidningsfrit, uden de lange køer og ventetider. Hos iMakeiPhones KAN du vælge at ringe ind på forhånd og booke en tid til din smartphone reparation, men det er ikke nødvendigt. De fleste mobil reparationer tager cirka 30 min.
Glem ikke at vi også servicere og reparerer iPad’s og Macbook’s, her kan reparationstiden dog være anderledes.

Hvor lang tid tager min Mobil Reparation?

Det er meget forskelligt og afhænger hvilken type telefon du har, hvilken skade der skal repareres mv. Men, de fleste af vores mobil reparationer kan klares indenfor 30 min. Kontakt os og få konkret info til netop din smartphone reparation.

Gratis diagnose

Vi sørger altid for en gratis diagnose af din telefon – det gør det langt nemmere at træffe et valg om reparation, når man kender alle fakta om ens mobil, samt omkostningerne. Vi rådgiver gerne, men er også de første til at pointere hvis det ikke kan betale sig. Den endelige beslutning er altid op, til kunden selv.

Smartphone reparation i Munkebo og Kerteminde

Vi har ligeledes en afdeling i Munkebo, nær Kerteminde. Højvangen 10, 5330 Munkebo, hvor du er velkommen forbi til din næste mobil reparation.

GO’ GAMMELDAWS SERVICE

Vi er serviceminded og har altid kunden i fokus.
Vi vil altid bestræbe os på at give vores kunder den bedste service der findes. Hos os vil i altid blive mødt af et venligt personale som udover har til opgave at yde en god service på jeres reparationer, men ligeså vigtigt, en fantastisk service for dig som kunde. Se vores kunders anmeldelser på Facebook, Trustpilot og Google – så får i en fin idé om hvem vi er som virksomhed

MOBIL REPARATION - book din tid

Booking Viking

Kontakt os 🙂 – Spørg endelig hvis du er i tvivl om det mindste