fbpx
Macbook reparation - viking image

MacBook iMac Reparation i Odense?.

MacBook og iMac Reparation i Odense.

Vi kan hjælpe dig med alle type reparationer af din Macbook. Alle vores reparationer udføres enten i vores butik i Odense eller afdeling i Munkebo. Uanset fejl / årsag til problemer med din Macbook.
Kan vi hjælpe i alt fra software som geninstallation af styresystem, fejl i styresystem, virus og malware, udskiftning af HDD/SSD. Og/el. reparation af HDD/SSD, backup af dine data, lodning på bundkort og meget mere.
En af de hyppigste reparationer vi har inde er væskeskadet Macbook’s.
Her kan vi tilbyde behandling for væskeskade til din Macbook. Så der kan komme liv i din Macbook igen.

iMakeiPhones arbejder for Odense Kommune, som de eneste officielle. Vi er blevet fortalt af vores kunder at mange firmaer skriver på deres hjemmeside, at de arbejder for Odense Kommune – dette er ikke sandt. iMakeiPhones, har indgået en mangeårig aftale med Odense Kommune, og er de eneste officielle samarbejdspartnere. Odense Kommune tager både deres arbejde seriøst, men også deres elektronik – det er vigtige enheder som de ikke kan undvære i dagligdagen for udførelse af deres arbejde. Odense Kommune vælger derfor ikke hvem som helst – derfor har de valgt os.

Vigtigt: Med 23 års erfaring indenfor elektronik, reparationer af hardware og software. VI Kan hjælpe dig med alt indenfor Apple Reparation computer smartphone reparationer. Reparationer af TV til Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed og en overkommelig pris på din reparation.

Tjek vores fantastiske facebook og trustpilot anmeldelser .

Macbook Air reparation1 - viking image

Reparation af MacBook Retina: Batteri, Skærm, LCD, Væskeskader.

Udskiftning af MacBook Batteri eller Væskeskader?. Reparation af Macbook når din Computerskærm eller dit Batteri er gået i stykker. Skal det være nemt med en udskiftning af skærm / batteri på din Laptop. Er den i stedet gal med din Macbook. Som har en masse streger på computerskærmen.

Kan vi selvfølgelig hjælpe med en ny skærm til din Macbook, iMac og Bærbare Computer. En reparation af udskiftning af skærm eller Batteri, behøver ikke være tidskrævende. Er du derimod uheldig og din Macbook / bærbar computer er blevet væskeskadet. – Kan vi hjælpe med at få liv i den igen. Kontakt os for nærmere information om udredelse af væskeskadet enheder.

Ny skærm macbook pro Retina Odense?

Alle vores reparationer af MacBook Air udføres enten i vores butik i Odense eller afdeling i Munkebo.
Ydermere opkøber / reparer vi også enheder som Macbook, Macbook Pro, Macbook Air, iMac og iPhones.
Tryk på linket: Sælg din Apple enhed til os. og du vil blive dirigeret videre.

 Vi er en 5 Stjernet Virksomhed

Pc Reparation, Computer reparation Odense     Pc Reparation, Computer reparation Odense     Pc Reparation, Computer reparation Odense

Har du brug for en

Macbook Air

Macbook eller iMac Reparation i Odense?.

VORES ANMELDELSER SIGER DET HELE 🙂

iMakeiPhones er bare de bedste. De er søde og kompetente. Jeg har fået skiftet skærm på min iPhone 7 - fantastisk oplevelse og det gik stærkt. Ventede endda med kaffe og en hyggelig sludder. Jeg har også en macbook som skulle repareres og have skiftet skærm. Min macbook reparation var imod al forventning hurtig, jeg havde den meget hurtigt igen. Jeg troede ellers ikke den ville virke igen, men tænkte at lade imakeiphones forsøge. BUM, 1 dag senere ringer de og meddeler mig om fejlen og prisen. Senere om eftermiddagen fik jeg besked om at den var klar.De varmeste anbefalinger herfra
Dorijan F.
Dorijan F.
15:43 09 Mar 20
Min familie og jeg har alle benyttet os af jer i mange mange år, og er meget glade for dem og deres service.Vi har fået repareret iPhone 7, 8, X og XS og iPad Air. Det er et fantastisk arbejde hver gang. Deres panserglas er virkelig gode. Den sidste holdte til over 15 tab.Jeg har foruden fået repareret min Macbook Skærm og hold nu fast det gik stærkt. Andre firmaer skulle have flere dage til mac reparation. De sætter virkelig kunden først og man føler sig altid tryg i deres hænder. Jeg har anbefalet jer til alle jeg kender. Udover åbenlyse årsager til min anmeldelse, synes jeg alle fortjener at kende til dem, jeg har aldrig i mit liv fået SÅ MEGET gratis hjælp før, både til smartphones og pc hjælp.Så har i brug for hjælp til smartphones og tablets, eller en pc reparation, så synes jeg helt klart i skal opsøge iMakeiPhones
Dennis D.
Dennis D.
15:09 18 Feb 20
Fantastisk personlig service. Jeg sidder og skriver denne her anmeldelse fra min skiftet macbook skærm. Fungerer perfekt
Paw S.
Paw S.
09:32 14 Jan 20

repair-bg-2 image

Har du brug for en Macbook LCD udskiftning i Odense?

Macbook Reparation i Odense. Hvis du har ødelagt skærmen på din Macbook kan vi tilbyde to former for reparationer i dette tilfælde.

Med afvigelse i prisen kan du vælge imellem kun at få udskiftet LCD’en og beholde din egen ramme (stel), eller få en komplet udskiftning af fronten.

Vi vurderer altid enheden og hvilken type reparation enheden kræver i forhold til den indleverede stand.

Det udføres reparation eller udskiftning af LCD / Skærm på MacBook 13, MacBook 15, MacBook 17,.
MacBook Pro 13, MacBook Pro 15, MacBook Air 13, MacBook Air 15, iMac 21,5, iMac 23, iMac 27.

 

5 Stjerner for Viden Kvalitet og Ærlighed

Icon image

MACBOOK REPARATION

 • MACBOOK - UDSKIFTNING AF LCD

  Fra 1499,-

 • MACBOOK - UDSKIFTNING AF BUNDKORT

  Fra 2499,-

 • MACBOOK - UDSKIFTNING AF TASTATUR

  Fra 799,-

 • MACBOOK - UDSKIFTNING AF BATTERI

  Fra 699,-

 • MACBOOK - UDSKIFTNING AF HARDDISK - SSD

  Fra 699,-

 • MACBOOK - UDSKIFTNING AF HARDDISK - HDD

  Fra 499,-

 • MACBOOK - VANDSKADE BEHANDLING AF PC

  Fra 299,-

 • MACBOOK - UDSKIFTNING AF LADESTIK

  Fra 799,-

 • MACBOOK - FEJLSØGNING AF PC

  Fra 149,-

 • MACBOOK - BACKUP AF DATA

  Fra 299,-

 • MALWARE BESKYTTELSE

  349,-

 • RENS AF VIRUS

  FRA 299,-

Icon image
 • MACBOOK - BESTIL BIL AFHETNING - ODENSE

  49,-

 • MACBOOK - BESTIL BIL AFHETNING - FYN

  Fra 149,-

 • MACBOOK - iREPARATIONER PÅ JERES ADRESSE - PRIVATE

  Fra 299,-

 • MACBOOK - iREPARATIONER PÅ JERES ADRESSE - ERHEV

  Fra 300,-

VÆRDIER : TRYGHED – HJÆLPSOMHED – KVALITET – TILFREDSHED – RESULTATER

Andre Reparationer udføres også