fbpx

Lenovo reparation

Vi reparerer alle typer Lenovo computere fra vores værksteder i Odense, Munkebo og på hele Fyn. Vi tilbyder gratis fejlfinding, gode priser og hurtig hjælp

LENOVO REPARATION

Hos iMakeiPhones lægges der stor vægt på sikkerhed, kundetilfredshed og ærlighed.

Vi tilbyder reparation af Lenovo fra vores værksted og butik på FynOdense og Munkebo. Vi tilbyder desuden at afhente din computer på din adresse.

  • Hurtig, billig og effektiv fejlfinding til kun 199 kr.
  • Klar og tydelig information om undersøgelsen på din Lenovo
  • Uforpligtende tilbud efter endt undersøgelse
  • Ingen lange ventetider på computer-reparationer

Tjek vores fantastiske GoogleFacebookTrustpilot anmeldelser .

lenovo reparation odense

working

Når din Lenovo har behov for en reparation, kan vi hjælpe uanset skade.

Lad os hjælpe dig med din næste Lenovo reparation, uanset skade. Om du har behov for en ny skærm til din Lenovo eller noget helt tredje, så står vi klar til at tage imod dig.

Med ekstrem lav fejlrate, hurtige ekspeditionstider som samtidig er effektive og en service i toppen af klassen, finder du ingen andre som er bedre udrustet til jobbet end os, iMakeiPhones.

Reparation af alle – modeller

Der findes et stort udvalg af Lenovo modeller – til enhver lejlighed og personlighed.

Stærke bærbare computere til dem, der skaber indhold, professionelle eller gamere. Ultrabærbare computere til dem, der altid er på farten. Bærbare lavpriscomputere, med kombination af værdi og ydeevne og de innovative 2-i-1 computere som er en kombination af bærbar og tablet. Lenovo er et velskabt mærke med computere til enhver personlighed. Vi gør os i alle Lenovo reparationer, heriblandt reparation af alle Lenovo modeller, som b.la.

  • THINKBOOK               THINBKPAD
  • THINKCENTRE          THINK SERIEN
  • THINKSTATION         LEGION
  • CHROMEBOOK          IDEAPAD

lenovo reparation

llenovo reparation odense

Hvorfor vælge os til din Reparation?

iMakeiPhones adskiller sig på mange punkter fra andre virksomheder i samme branche. Udover at vi går målrettet efter at tilbyde jer de billigste priser og reservedele i kvalitet, så er servicen lige så vigtig. Vi ønsker fuldt ud tilfredse kunder, både hvad angår reparation men også på servicen man får hos os. Dét at vælge et værksted til reparation af din Lenovo, er et meget vigtigt valg. Man skal kunne stole på din reparatør – det er en tillidssag.

Vi tilbyder desuden at afhente din computer på din adresse.

Hurtig og billig fejlfinding til kun 199 kr. Ingen lange ventetider på computer-reparationer Med ekstrem lav fejlrate, hurtige ekspeditionstider som samtidig er effektiv og en service i toppen af klassen. Finder du ingen andre som er bedre udrustet til jobbet end os, iMakeiPhones.

Mangler du flere informationer om en reparation eller enhed? Find hvad du søger og klik på linket for at blive ført videre til den søgte side.

Når Lenovo har behov for din opmærksomhed

Som vi siger elektronik er elektronik – ustabilt kan det til tider være og kan muligvis kræve din fuldstændige opmærksomhed eller reparation.

Der kan være mange årsager til at du oplever problemer med din Lenovo computer. Oplever du nogle af følgende eller en computer som har ændret ”adfærd” kontakt os gerne.

Fejlene kan vise sig på mange forskellige måder. Er du i tvivl om din enhed kræver opmærksomhed, kontakt os og få et uforpligtende tilbud eller gå til vores forside og find hvad du søger

lenovo reparation

Kontakt os 🙂 – Spørg endelig hvis du er i tvivl om det mindste