fbpx
clock image

Kontakt

Ønsker du at blive kontaktet, kan du udfylde vores kontaktformular forneden. Har du flere spørgsmål/forespørgsler kan du skrive dem i “Beskrivelse af fejlene på enheden” – ydermere kan du i denne boks også notere om du ønsker afhentning af din enhed.

Vi afhenter din enhed i Odense og omegn (Kerteminde, Munkebo, Langeskov mv.), tager den tilbage til værkstedet og afleverer den hos dig, ligeså snart den er klar, fra kun 49 kr.

Udfyld venligst kontaktformularen og afvent vores svar. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

iPhone Reparation Book Tid image

HVORFOR SKAL DU VÆLGE IMAKEIPHONES?.

iMakeiPhones arbejder for Odense Kommune, som de eneste officielle. Vi er blevet fortalt af vores kunder at mange firmaer skriver på deres hjemmeside, at de arbejder for Odense Kommune – dette er ikke sandt. iMakeiPhones, har indgået en mangeårig aftale med Odense Kommune, og er de eneste officielle samarbejdspartnere. Odense Kommune tager både deres arbejde seriøst, men også deres elektronik – det er vigtige enheder som de ikke kan undvære i dagligdagen for udførelse af deres arbejde. Odense Kommune vælger derfor ikke hvem som helst – derfor har de valgt os.

Alle vores priser er varierende.  Tjek vores fantastiske Trustpilot og Facebook anmeldelser.

*Det skal dog bemærkes at levering og afhentning kun er aktuelt hvis du bor I odense og omegn. Bor du længere væk kan vi efter aftale, finde en løsning som passer lige præcis dig.

kontakt_imakeiphones

 

Vigtigt : Med 23 års erfaring indenfor elektronik, reparationer af hardware og software. Vi kan hjælpe dig med alt indenfor computer reparationer  smartphone reparationer  Reparationer af TV til Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed og en overkommelig pris på din reparation.

Kontakt