fbpx

Bærbar Skærm

Har du behov for en ny skærm til din bærbar? Uanset om du har en bærbar skærm med touch eller bare har brug for en bærbar skærm reparation, så lad os udføre arbejdet for dig på Fyn, i vores butik i Odense.

Kan din bærbare computerskærm ikke repareres? Lad os udskifte din bærbare skærm

En knust bærbar skærm? Har du været uheldig og din bærbare computerskærm er ødelagt, kan vi hos iMakeiPhones udskifte den hurtigt og effektivt til en tiltrækkende pris. Vi reparerer både Mac og PC-computere.

Tjek vores fantastiske GoogleFacebook – Trustpilot anmeldelser.

 

Bærbar skærm reparation

bærbar skærm

En ødelagt skærm på din bærbar computer?

Der er nok en årsag til at de bærbare computere får størst skade, deres navn er nok i sig selv – bærbare… De er flytbare og de bruges mange forskellige steder, uanset ens formål. Om det er skole, arbejde eller hjemme – du har den med overalt, den er yderst praktisk, men derfor også mere udsat for skader. Heldigvis kan din bærbare computer repareres hos os, uanset type skade. Lad os fejlsøge din enhed først og derefter angive et tilbud, fra vores butik i Odense.
Under fejlsøgningen, undersøger vi naturligvis om det i dit tilfælde ville være bedre tjent med en reparation af computerskærm i stedet.

Acer Skærm

Hvis din Acer bærbar computer er gået i sort skærm, så lad os hjælpe dig med en ny skærm til din Acer.

Der kan være mange årsager til at ens Acer computerskærm pludseligt ser anderledes ud eller ikke virker optimalt. Uanset hvad årsagen til, at din Acer skærm ikke virker korrekt er, så kan vi sørge for reparation af din Acer skærm. Vi reparerer og servicere alle Acer computer skærme, uanset model som b.la. Acer Predator skærm, Acer Gaming skærm og Acer Touch skærm. Tag din Acer reparation med til iMakeiPhones for hurtig og effektiv service og reparation.
Har du brug for hjælp til andet, så giv os endeligt et kald. Vi reparerer alt elektronik, uanset skade.

acer skærm reparation

lenovo skærm reparation odense

Lenovo Skærm

Hvis din Lenovo starter med sort skærm, så lad os stå for udskiftning eller reparation af din Lenovo.

Oplever du problemer med din Lenovo computer skærm, som f.eks. farvede streger hen over skærmen, et falmende billede eller en helt sort computer skærm, så er det måske tid til at udskifte din Lenovo skærm. Om du har en Lenovo Legion skærm der skal tilses, Lenovo Gaming, touch skærm som ikke virker eller ny skærm på Lenovo tablet, så er du kommet til det rette sted. Lad os undersøge din bærbar og give en vurdering og pris af skaden.
Har du brug for hjælp til andet, så tag endelig kontakt til os. Med reparation af alle type skader, er vi det rette firma at vælge.

Udskiftning af alle bærbare computerskærme

Med mere end 23 års erfaring indenfor computer reparationer, er vi godt udrustet til at udskifte din bærbare computerskærm hurtigt og effektivt, men til en overkommelig pris.
iMakeiPhones udskifter alle computerskærme, uanset mærke og størrelse. Vi har langt de fleste skærme på lager, men skal i nogle tilfælde bestille det hjem, inden vi kan påbegynde udskiftning af computerskærm.

Vi udskifter b.la. følgende modeller:

 • ASUS bærbare skærme
 • LENOVO bærbare skærme
 • HP bærbare skærm
 • ACER bærbare skærme
 • Macbook skærme
 • MSI bærbare skærm
 • Macbook Pro skærme
 • Macbook Air skærm

Er din enhed ikke angivet for oven, så kontakt os for spørgsmål og pris.

bærbar skærm

Hvornår skal min bærbar computer have udskiftet skærmen?

Nedenstående er én af de typiske fejlmeldinger vi modtager. Der kan være mange årsager til de forskellige skader og derved også mange løsninger – det er en vurderingssag fra gang til gang, som vi identificere ved en diagnose.

 • Streger ned langs din skærm i forskellige farver
 • Fysiske skader på dit stel og/el. skærmen
 • Støv, skidt og madrester som sidder fast
 • Et forsvindende billede
 • At billedet kun vises i en bestemt vinkel
 • Pixel fejl
 • Skærmen vil ikke vise et billede, trods computeren er tændt

bærbar skærm

Kontakt os 🙂 – Spørg endelig hvis du er i tvivl om det mindste