fbpx

PC-SERVICES i Odense og omegn

Har du været uheldig og din PC er gået i stykker, så kan vi hos iMakeiPhones reparerer din PC hurtigt og effektivt til en tiltrækkende pris. Vi reparerer både Mac og PC-computere.

PC i Odense og hele Fyn

Når din PC kræver en reparation, er det desværre ikke noget som kan udskydes – der skal tages hånd om problemet og din reparation skal komme i første række. Hos iMakeiPhones forstår vi godt den travle hverdag man måtte have med et tons forpligtelser og en PC, som pludseligt bliver ødelagt, bliver en byrde. Lad os stå for din reparation, så du ikke skal bruge tid på den. Vi tilbyder at afhente din PC på hele Fyn, så er det lidt nemmere for dig.

Tjek vores fantastiske GoogleFacebook – Trustpilot anmeldelser.

pc reparation odense

pc

Hvile type reparationer udbedrer vi?

Det korte svar er alle PC-reparationer. Det lange svar er nok mere fyldestgørende. Reparation af alle mærker, som – Asus, Acer, Lenovo, HP, DELL mv.
Ligesom os mennesker ikke er ens, så er jeres computere ej heller ens – de fås i forskellige variationer samt prisklasser. Man kan nok nærmere sige, at der er en PC til hver en smag. Ejer du en bærbar, stationær, all-in-one, så bare rolig, med bred erfaring her hos iMakeiPhones, kan vi tage os af dem alle. For at opsummere vores kundskaber indenfor hvilke typer vi reparerer:

  • 1.Alle stationære – uanset mærke
  • 2.Alle bærbare – uanset mærke
  • 3.Alle all-in-one PC’er

Skulle der være nogle tvivl, tøv ikke med at kontakte os. Kontakt os og få svar på alle dine spørgsmål.

Lad ikke din ødelagte hardware forhindre dit arbejde – PC-reparation

Som vi siger elektronik er elektronik – ustabilt vil det til tider være. Den kan muligvis kræve din fuldstændige opmærksomhed eller en elektronik reparation.

Der kan være mange årsager til at du oplever problemer med PC’en. Oplever du nogle af følgende eller en PC som har ændret ”adfærd” kontakt os gerne.

Oplever du andre problemer, som ikke er nævnt her, så tag endelig kontakt til os.

 

pc

INTERESSERET I ANDRE SERVICES 🙂

Kontakt os 🙂 – Spørg endelig hvis du er i tvivl om det mindste