fbpx
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Apple, Samsung Galaxy, OnePlus, Huawei osv. Reparations priser.

Apple Reparations Priser Odense. iPhone reparation er hurtig og effektiv hos iMakeiPhones. Vi har både kunden og gode kvalitets-reservedele i fokus.

I over 23 år har vi som de første ført et samarbejde med verdensomspændte brands. Dette har vi gjort med stor succes grundet vores brug af kvalitetsdele til alle brands som. Samsung, Apple. LG, SONY, ACER, ASUS mv. Vi benytter kun de bedste reservedele til iPhone, Samsung Galaxy, Samsung Note mm.

Vores viden og erfaring vises især, med ansættelse hos Odense Kommunes IT-Afdeling. Her udfører vi reparationer for hele Odense kommune som de eneste i Odense. Udover Odense Kommune arbejder vi eksempelvis for Universal Robots og andre større virksomheder.

Foroven har vi forberedt en tabel, hvor du kan se detaljerede informationer omkring priser og reparationer, på din ønskede:. iPhone, Samsung, ONEPLUS model.
Du skal vælge hvilken enhed og model du ønsker informationer omkring. Du vil derefter blive dirigeret videre til fanen med alle dine ønskede informationer og prisliste.

Vi er stolte over vores mange års samarbejde med førende verdensomspændte virksomheder som. Apple, Microsoft, Lenovo, LG osv.
Derudover er vi stolte over vores højt uddannede teknikere. Som sikrer en høj kvalitet og service, til ideelle lave priser.

På vores hjemmeside kan du finde en prisliste til iPhone og Samsung telefoner.
Samt tablet priser til LG, Sony, Nokia, OnePlus, Huawei osv.
Vi giver jer de fineste priser fordi kundens bedste interesse er i fokus.

 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE IMAKEIPHONES?.

Vigtigt:  Med 23 års erfaring indenfor elektronik, reparationer af hardware og software, kan vi hjælpe dig med alt indenfor computer reparationer, smartphone reparationer, Reparationer af TV til Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed og en overkommelig pris på din reparation.

 

Har du brug for Apple Reparations Priser Odense –

Apple Reparation Priser Odense – Skulle jeres enhed ikke være angivet i prislisten, kan i tage kontakt til os via vores kontaktformular, Facebook og/eller pr. telefon.
iPhone reparationer er i fokus, både hvad angår kvalitet men også service.

iPhone er et stort brand, som ved hvordan de skal fange deres forbrugere. iMac, Macbook appellere til os alle, pga. det lækre design og deres nemme brug.

Vi gør os selvfølgelig i alle type reparationer for disse modeller. Samsung Galaxy og Samsung Note er udover Apples produkter dem som der er størst efterspørgsel på.
Om du skal have skiftet skærm, bagglas, kamera eller andet, kan vi være behjælpelige med en reparation.

Der florerer mange forskellige informationer rundt på nettet. Vi kan godt forstå hvis i søger rådgivning og ikke kan finde hoved og hale i det hele.
I ved ikke hvad der er rigtigt og forkert af de informationer i modtager. Vores personale vil forsøge at besvare alle jeres spørgsmål så præcist og kort som muligt.

Priserne skal holdes nede og servicen skal holdes oppe. Af den årsag giver vi jer en hurtig og effektiv reparation med garanti på det udførte arbejde til fantastiske priser.

Vi tilbyder reparation af iPhones i dit hjem, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted?. Hurtigt og effektivt. På samme måde tilbyder vi afhentning og tilbagelevering. Du sparer tid som kunde og vi bringer enheden tilbage når den er klar efter reparation.

 

En stabil PC, TV eller Robotstøvsuger reparation i Odense?.

Udover telefoner  stationære PC, iPads og bærbare er vores team med over 23 års erfaring udrustet til udførelse af reparationer på andre enheder.
Udover de angivet reparationer vi gør os i, er vi temmelige erfarne indenfor reparationer af TV,
robot støvsugere, blendere og kaffemaskiner.

Vi ser helst at i kontakter os for nærmere info.

Selvom vi har bevist vores værd, betyder jeres tillid en hel del og er vores motivation i dette felt.
Derfor ser vi jer gerne i én af vores afdelinger i Munkebo og Odense.

Vi ser jer gerne på vores facebook og  instagram hvor i kan følge os. Modsat andre ser vi frem til jeres kommentarer.

Som resultat af vores arbejde, kan du på vores facebook side få informationer omkring reparation af netop din enhed.
Vores 23 års erfaring indenfor elektronik, software og hardware giver dig som kunde en præcis diagnose på skaden.

I kan læse vores fantastiske anmeldelse på trustpilot og facebook.
Vi glæder os til at læse din anmeldelse.