fbpx

iPhone Reparation
Værksted i Odense og på FYN

Med reparation og services af alle iPhones, er din iPhone reparation i gode hænder hos os. Vi udskifter alt fra batteri og skærm til reparation af bundkort.

iPhone Reparation Odense

iphone reparation odense

iPhone Reparation Odense i nærheden af dig.

Når uheldet sker, kan iMakeiPhones hjælpe med din iPhone reparation i Odense af, skærm, batteri, bagglas, ørehøjtaler, højtaler m.m.

Vi er nær Bilka og Rosengårdcentret, og du kan nemt handle imens vi udfører din reparation, ligesom så mange andre af vores kunder gør. Nemmere bliver det ikke.

Vi Reparerer følgende modeller, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max.

INTERESSERET I ANDRE SERVICES 🙂

Reparation af din iPhone – uanset skade

 

Hvilken kvalitet skal du vælge til din iPhone model?

Vi kender det desværre alle sammen… man passer utrolig godt på sin iPhone og alligevel så er dette scenariet…

– Man har en anelse for travlt og det hele går lidt for stærkt og vupti, din iPhone røg på gulvet.. du er sur på dig selv og vender dig om for at tage din iPhone op, bum… så fik du skubbet til din veninde med bagen, som uheldigvis også tabte sin iPhone🥴

Vi kan selvfølgelig være jer behjælpelige med udskiftning af skærm på jeres iPhone. iPhone skærm reparationer er én af de hyppigste vi har inde. Er man én af de uheldige, hvor skaden sker lidt for ofte, kan du glæde dig over at vi tilbyder dig to forskellige kvaliteter på skærme.

Vi tilbyder dig valget imellem en kopikvalitet (af højeste klasse) og OEM (Original Equipment Manufacturer). Du vil være lige godt stillet med begge kvaliteter til din iPhone. Begge er fuldt funktionsdygtige, den ene sparer du penge på og den anden føler du er ”den samme” som inden du tabte telefonen.

SKÆRMBESKYTTELSE TIL DIN IPHONE
10D eller almindeligt Panserglas

Gør din iPhone skærm mere resistens med vores kvalitets panserglas inden uheldet opstår.
Vi tilbyder 10D med fuld dækning og almindeligt panserglas som ikke dækker ud til kanten, men er foretrukket hos mange brugere, da den er tynd, gennemsigtig og bemærkes ikke meget.

Beskyt din iPhone, med vores Panserglas til gode priser.

10D Panserglas nu kun 120,-
Alm. Panserglas nu kun 50,-

Panserglas - Skærmbeskyttelse i Odense

Bestil Afhentning Indlevering - Van image

Vi servicerer din iPhone på hele Fyn

Udover at vi kører Fyn rundt og afhenter jeres enheder, så reparerer vi også jeres iPhones i hjemmet. De typiske iPhone reparationer tager kun 15-30 min. Så læn jer tilbage i det vandte og lad os servicere din iPhone.

 

Vi kører på hele Fyn og afhenter dine enheder

Hvis du har brug for en iPhone reparation, men ikke har nogle kørsels muligheder – så afhenter og tilbage levere vi på din adresse fra kun 49,-
Ring til os for nærmere aftale eller “book bil” oppe i menuen.

Læs mere.

*Det skal dog bemærkes at levering og afhentning kun er aktuelt hvis du bor I odense og omegn. Bor du længere væk kan vi efter aftale, finde en løsning som passer lige præcis dig.

IPHONE SKÆRM REPARATION I ODENSE - book din tid

Booking Viking