fbpx

iMakeiPhones Odense
| Elektronik TV & IT – PC Reparationscenter | iPhone & iPad

Kontakt Oplysninger:

iMakeiPhones Danmark
CVR. 39329093
Nyborgvej 48
5000 Odense C
Tlf. 53 515 515
Email: iphone.service@imakeiphones.dk

Åbningstider

Mandag – Tirsdag – Torsdag : 10:00 – 17:30
Onsdag – Fredag : 11 – 17:30
Lørdag: 09:30 – 14:00
Søndag/Helligdage: LUKKET

Derfor skal du vælge os:

 23 års erfaring indenfor elektronik reparation!
 2 års garanti på din reparation!
+  Reservedele i kvalitet!
 Prisgaranti!
 Fantastisk service!
+ 5 – stjernet virksomhed

Vi klarer alle dine reparationer

iMakeiPhones Odense udfører reparationer af både iPhones og iPads, men er bestemt ikke begrænset til kun disse. Vi reparerer og servicere alle mobil og – computer/PC brands, som Lenovo, HP, Samsung med flere.
Du vil altid blive mødt af et sødt og kompetent personale som har din og din enhed bedste interesse.
Vi sørger for at du har din enhed retur fra reparation inden for den fastlagte tidsramme – iPhones har du i hænde samme dag, medmindre andet er aftalt.

Brug for flere informationer om en reparation eller enhed? Find hvad du søger og klik på linket for at blive ført videre til den søgte side:

Find os centralt i Odense

Vores afdeling ligger centralt placeret imellem Rosengårdcentret / Bilka og Odense gågade.
Med gode busforbindelser på Nyborgvej, er det altid nemt hvis du kommer udenbys fra, men en gåtur fra Hovedbanegården vil kun tage små 10 min. Fra Hovedbanegården til vores butik, vil du gå igennem én af Odenses hyggeligste gader. Alt fra kunstgallerier til gamle huse og lejligheder og smalle gader, vil gøre din færden i Odense endnu bedre.

Lidt for historie

Det bliver ikke nemmere med en reparation af din enhed end hos iMakeiPhones, med en beliggenhed nær Bilka og Rosengårdcenteret i Odense, kan du nemt nå dine ærinder imens vi udfører din reparation.
Vi holder til på Nyborgvej i Odense som i øjeblikket er overfyldt med vejarbejde, mere specifikt, den nye letbane der bygges og graves til. Vi glæder os til det færdige projekt! I forbindelse med letbanen og Nyborgvejs ændrene udseende, trafik mv., er der også en lille historie tilknyttet Nyborgvej. For 90 år siden, i 1930’erne så Nyborgvej meget anderledes ud – forestil dig en idyllisk scene med gamle biler, træer langs vejkanten og små butikker rundt omkring. Dengang var krydset ved Reventlowsvej, Nyborg Landevej og belagt med brosten og beplantet chaussétræer. Det var på det tidspunkt Odense Kommune satte istandsættelsen af Nyborgvej igang. Øgede trafik gjorde at der skulle være mere plads til bilerne, cyklisterne og fodgængerne skulle have et fortov. Dette har været med til at skabe Nyborgvej idag, som vi kender det. Skabelsen af Nyborgvej er blevet udviklet i etaper. Det siges at arbejdet akurat blev færdig før besættelsen, men at krigen satte en bremseklods for udviklingen af trafikken, så det var først efter krigen, at Nyborgvej kom til sin fulde ret, og nu er blevet til en dejlig trafikeret vej, som vi kender den idag.

Tak for hjælpen! Stod på en søndag med en knust skærm på min iPhone og de svarede med det samme da jeg kontaktede dem. Havde en fuld funktionel iPhone 30 min senere.
Nina Ž.
Nina Ž.
Super service and fair pricing
Jens T.
Jens T.
De kan simpelthen deres kram! Fantastisk service og et reparationsniveau i højeste klasse
Djuro B.
Djuro B.
Zuko P.
Zuko P.
Fik repareret min Samsung og min kærestes Macbook. Hurigt og effektivt. Håber vi passer på bedre næste gang, men kommer helt sikkert igen hvis det bliver nødvendigt
Bato Nebojsa J.
Bato Nebojsa J.
Blev mødt med et smil og tilbudt kaffe. Hun var færdig med telefonen før jeg fik drukket ud, vi fik os en sludder imens jeg drak min kaffe færdig. Super søde. Tak for venligheden og hjælpen.
Boris P.
Boris P.
Fantastisk sted. Går aldrig andre steder. De har styr på deres sager. Reparerer altid iPhone og iPad hos dem.
Nedjo M.
Nedjo M.
Hvorfor gå andre steder hen når man kan komme til jer? Ja, det er mig en gåde!! Seriøst firma der ved hvad de laver. God kundekontakt og rigtig fine priser!
emira G.
emira G.
Bedste i byen
Danko Š.
Danko Š.
intet mindre en 5 stjerner. Tak for den altid gode service!! Vi ses snart igen!
merisa G.
merisa G.
Altid god service. Tak for hjælpen med iPhone
Mirza T.
Mirza T.
Rigtig gode priser super service
Jess J.
Jess J.
De er sååå søde og hjælpsomme. Vi kommer helt sikkert tilbage
Hanne Jermiin F.
Hanne Jermiin F.
Kan klart anbefales! 💯
Yousef E.
Yousef E.
Fiksede min Oneplus 6 gratis på 5 minutter efter jeg var overbevist om at jeg havde ødelagt noget.Super professionel og venlig.Kan klart anbefales!
Marc B
Marc B
Fantastik service og venlig personale
Osman D.
Osman D.
Hurtig og god service kan varmt anbefales 👍🏼
Frederik K.
Frederik K.
Jan O.
Jan O.
Har haft min Macbook og iphone til reparation hos iMakeiPhones og må sige at jeg er meget positivt overrasket over serviceniveauet og venligheden hos personalet. Vil klart anbefale et besøg hos dem.
Manuel D.
Manuel D.
Kanon service og professionelt arbejde kan klart anbefales
Kim A.
Kim A.
Fantastisk service, god kvalitet og professionelt.
Simone J.
Simone J.
Lawand H.
Lawand H.
During my travel in Denmark in November 2019, my iphone 8 had some issues and I wasn't able to turn in on. I had a back up samsung phone and was planning on using it and fix iphone when I get back to Serbia but when I stayed in Odense for a day I decided to find some local service that can fix it for me (so I can make better photos during my travel). iMakeiPhones did fantastic work, they were fast, price was reasonable whatever the problem was and phone still works fantastic!
Igor J.
Igor J.
Stor ros til personalet for en professionel og hurtig betjening. Vil helt klart anbefale iMakeiPhones til alle. Jeg fik repareret min Iphone samt min Macbook til en fornuftig pris, som helt klart ikke kan findes andre steder.
Himzo A.
Himzo A.
Havde lavet min ipad samt mine phones hos dem og jeg er fuldt ud tilfreds. Mega flinke og søde mennesker. Kan klart anbefales herfra. 👍👌
Zlatko M.
Zlatko M.
Jeg har nu været ved iMakeiPhones i Odense for anden gang i dag og igen fået sat panserglas på min iPhone 11 Pro Max. Virkelig god kvalitet og det sidder som det skal uden bobler eller støv under overfladen. Helt igennem fantastisk service og så er hun også super hurtig og dygtig til sit arbejde. Intet at sætte en finger på. Kan varmt anbefale stedet til alle! 😄
Maja S.
Maja S.
Super god service😊 Vil klart anbefale imakeiPhones til alle.
Kim N.
Kim N.
Min pc blev væskeskadet og reddet af iMakeiPhones. De er super søde og min computer virker perfekt nu.Alt i alt en super god oplevelse af deres service og kompetence.
Nanna A.
Nanna A.
Jeg anbefaler imakeiphones til alle jeg kender, og synes derfor også at du skal kende til dem... De er super dygtige og kompetente, de ved hvad de taler om og de ved hvad der skal gøres. Jeg har igennem årene fåret repareret b.la. min iPhone 6s, iphone 8 og min computer. Jeg har været tilfreds med alle mine reparationer. Rigtige gode priser og fantastisk service hver gang.
Frederikke H.
Frederikke H.
iMakeiPhones er bare de bedste. De er søde og kompetente. Jeg har fået skiftet skærm på min iPhone 7 - fantastisk oplevelse og det gik stærkt. Ventede endda med kaffe og en hyggelig sludder. Jeg har også en macbook som skulle repareres og have skiftet skærm. Min macbook reparation var imod al forventning hurtig, jeg havde den meget hurtigt igen. Jeg troede ellers ikke den ville virke igen, men tænkte at lade imakeiphones forsøge. BUM, 1 dag senere ringer de og meddeler mig om fejlen og prisen. Senere om eftermiddagen fik jeg besked om at den var klar.De varmeste anbefalinger herfra
Dorijan F.
Dorijan F.
IMakeiPhones har udskiftet skærm på min iPhone 7 plus. Venligt personale og fantastisk service. Udført reparation på min MacBook i Odense
A.F
A.F
Noget af det bedste service jeg har fået i lang tid. Kan varmt anbefale stedet og fortjener virkelig de 5 stjerner.
Mikkel B.
Mikkel B.
Michal F.
Michal F.
Jeg er meget glad og tilfreds med den hjælp, jeg fik, da computeren blev helt tosset p.g.a. virus. Jeg blev mødt med meget venlighed og tålmodighed, og gode forklaringer. Dejlig og venlig hjælp. Der kommer jeg igen.
Birgit P.
Birgit P.
Min familie og jeg har alle benyttet os af jer i mange mange år, og er meget glade for dem og deres service.Vi har fået repareret iPhone 7, 8, X og XS og iPad Air. Det er et fantastisk arbejde hver gang. Deres panserglas er virkelig gode. Den sidste holdte til over 15 tab.Jeg har foruden fået repareret min Macbook Skærm og hold nu fast det gik stærkt. Andre firmaer skulle have flere dage til mac reparation. De sætter virkelig kunden først og man føler sig altid tryg i deres hænder. Jeg har anbefalet jer til alle jeg kender. Udover åbenlyse årsager til min anmeldelse, synes jeg alle fortjener at kende til dem, jeg har aldrig i mit liv fået SÅ MEGET gratis hjælp før, både til smartphones og pc hjælp.Så har i brug for hjælp til smartphones og tablets, eller en pc reparation, så synes jeg helt klart i skal opsøge iMakeiPhones
Dennis D.
Dennis D.
Super søde og professionelle
dennis K.
dennis K.
Fantastisk personlig service. Jeg sidder og skriver denne her anmeldelse fra min skiftet macbook skærm. Fungerer perfekt
Paw S.
Paw S.
Meget tilfreds med reparation af min MacBook air og iPhone 8 , panserglas holder stadigvækMeget venlige og professionelle folk
Nermin M.
Nermin M.
Super god vejledning og betjening. Hurtigt var min søns skærm på telefonen lavet. Fuld tilfreds og vi kommer gerne igen.
Henriette Alslev T.
Henriette Alslev T.
It was a really good experience, excellent and fast service, great price and great people!!
carolina
carolina
Lynhurtig, god rådgivning og venlig betjening - Der kommer jeg helt sikkert igen hvis der skal repareres Iphone produkt igen
André P.
André P.
Fantastisk service
Kurt S.
Kurt S.
Orla W.
Orla W.
Fantastisk service
Dennis N.
Dennis N.
Super oplevelse og rigtigt god og perfekt betjening, TOP 👍
ove B.
ove B.
Marianne F.
Marianne F.
Kanon flot service og faglighed.👍
Anders C.
Anders C.
ReadingWithMe
ReadingWithMe
WeberPizza
WeberPizza
De tager aldrig mod reklamationer, fuske firma
Jesper C.
Jesper C.