fbpx
viking danmark image

Om os

Når uheldet er ude, er vi, iMakeiPhones det rigtige reparationsfirma at vælge.

Vi er en familiedreven virksomhed med over 23 års erfaringen inden for hardware og software.Vi er kompetente og erfarne indenfor reparationer af smartphones, tablets, computere, robotstøvsugere og TV reparationer.
Vi går meget op i vores arbejde, og tager altid en udfordring op. Perfektionisme og professionalisme er det I møder når i tager reparationen til iMakeiPhones.

Præcis denne indstilling har givet os en rigtig fin kundestrøm igennem årene, som vi kun kan håbe på vokser.

Vi holder til i Munkebo og Odense, med en hjemlig atmosfære. Imens i venter på jeres reparation* kan i bekvemmeligt vente med en kop varmt eller koldt eller gå en tur i Odense/Munkebo by.

Vi ønsker og går efter at alle vores kunder er glade og tilfredse når de går herfra, derfor stopper kommunikationen imellem os og kunden ikke efter endt reparation, hvis et problem skulle opstå.

Hos os får du en serviceminded tekniker:

·      Før påbegyndt reparation

·      Under reparation

·      Efter endt reparation

*iPhone Reparationer kan ventes på, imens andre reparationer kan tage længere tid. Kontakt os for nærmere info.

 

Phone
Private Reparationer
Phone
Erhverv / Kommuner Reparationer
Phone
Forsikringsskader Reparationer
odense gratis parkering image

Parkering

I Munkebo reparationscenter kan du frit parkere ude foran – I Odense er der også rige muligheder for parkering. Både tæt på butikken, men også i én af de mange side gader.

kaffe butik odense image

Noget varmt og bekvemt mens du venter

Imens i venter på jeres reparation, kan iMakeiPhones tilbyde jer at vente i vores venteværelse, hvor i kan få te, kaffe og kage. I kan såvel vente bekvemt hos os mens jeres enhed bliver repareret, – har i ellers nogle spørgsmål undervejs, så spørger i bare løs. Vi er her for at hjælpe dig.

 

clock image

Hurtig Reparation

Vi går utrolig meget op i at vores kunder er glade og tilfredse og vi ved at vejen frem til dette, er lige præcis at vi har hurtig reparation, da alle har en travl hverdag. Vores dele er bedst i kvalitet og vi udbyder kun det bedste på markedet til vores kunder. Vi har alle en travl hverdag, og det er ofte besværligt at være foruden sin enhed, så derfor reparerer vi din enhed på kun 30 minutter, og du vil selvfølgelig blive oplyst hvis det tager længere tid.
note image

Garanti

Vi benytter os udelukkende af den bedste kvalitet, og derfor yder iMakeiPhones 12 mdr. Garanti på udførte reparationer.
delivery-viking image

Forsendelse

Du kan nu sende din pakke til os. I de fleste tilfælde kan vi sende din enhed retur til dig samme dag, som vi har modtaget den – dette afhænger dog af type reparation og enhed.

Din enhed vil blive testet både inden påbegyndt reparation og efter.

Husk at kontakte os når du sender din pakke til os.

viking danmark image

23 års erfaring

Vigtigt : Med 23 års erfaring indenfor elektronik, reparationer af hardware og software, kan vi hjælpe dig med alt indenfor computer reparationer, smartphone reparationer, Reparationer af TV til Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed og en overkommelig pris på din reparation.
Bestil Afhentning iPhone, iPad, Macbook image

Bestil Bil

Er din smartphone eller pc gået i stykker, men har ingen mulighed for transport? Eller ønsker du at føle dig lidt luksus og få det hele afhentet ved døren og leveret tilbage igen? Så er vi lige noget for dig! Vi afhenter din enhed I Odense og omegn (Kerteminde, Munkebo, Langeskov osv), tager den tilbage til værkstedet og afleverer den hos dig, ligeså snart den er klar, for kun 49 kr.

*Det skal dog bemærkes at levering og afhentning kun er aktuelt hvis du bor I odense og omegn. Bor du længere væk kan vi efter aftale, finde en løsning som passer lige præcis dig.

iMakeiPhones Odense | Elektronik TV & IT – PC Reparationscenter | iPhone & iPad