fbpx
Mobil reparation - Van image

Reparation af iPhone hjemme / Afhentning af iPhone eller Macbook.

Reparation af iPhone i din husstand. (ili – Reparation af iPhone hjemme hos dig.) iPhone Priser

Vi tilbyder Reparation af iPhone hjemme eller i virksomheden. Er din iPhone iPad eller Macbook PC Computer gået i stykker, kan du med fordel booke en Reparation.
Har du derimod ingen mulighed for transport, så kan du bestille en iPhone reparation hos dig eller en afhentning af din Macbook, PC, iPad, smartphone. Du behøver ikke gå længere end ud til døren for enten at lukke os ind til udførelse af reparation i din husstand/virksomhed eller for afhentning af enhed. Vi kommer lige til døren!

Vi reparerer/afhenter i Odense og omegn (Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Otterup, Søndersø, Bogense, Svendborg, Faaborg, Assens, Glamsbjerg, Vester Hæsinge).

Husk at VI er på FYN !!!. 🙂 )

iPhone | Vi kommer til dig 🙂

Bestil Afhentning af iPhone, Macbook eller PC. Udskiftning af skærm i høj kvalitet. Om din iPhone skal have udskiftet Ørehøjtaler, kamera, højtaler, skærm mv., kan vi hjælpe dig med dette. Din iPhone er i trygge hænder under hele processen, og du vil have din iPhone i hænderne, klar til brug igen, indenfor 25 min.

Vi tager den tilbage til værkstedet og afleverer den hos dig, ligeså snart den er klar, fra kun 49 kr.

Mobil Reparation image

Reparation af iphone hjemme.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE IMAKEIPHONES?.

iMakeiPhones arbejder for Odense Kommune, som de eneste officielle. iMakeiPhones, har indgået en mangeårig aftale med Odense Kommune, og er de eneste officielle samarbejdspartnere. Odense Kommune tager både deres arbejde seriøst, men også deres elektronik – det er vigtige enheder som de ikke kan undvære i dagligdagen for udførelse af deres arbejde. Odense Kommune vælger derfor ikke hvem som helst – derfor har de valgt os.

Vigtigt : Med 23 års erfaring indenfor elektronik, reparationer af hardware og software. Vi kan hjælpe dig med alt indenfor computer reparationer  smartphone reparationer  Reparationer af TV til Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed og en overkommelig pris på din reparation.

Alle vores priser er varierende.  Tjek vores fantastiske Trustpilot og Facebook anmeldelser.

*Det skal dog bemærkes at levering og afhentning kun er aktuelt hvis du bor I odense og omegn. Bor du længere væk kan vi efter aftale, finde en løsning som passer lige præcis dig.

Afhentning / Aflevering