fbpx

Pc Reparation Søndersø

PC reparation Søndersø image

Reparation af PC i Søndersø 

Har du brug for en PC Reparation i Søndersø? Vi kan hjælpe med alle typer PC reparationer Søndersø. Alle vores reparationer udføres enten i vores Reparations Center Odense eller afdeling i Munkebo. Hvis din Windows Pc Computer eller (Apple computer i Odense ) har brug for PC reparation, kan vi hjælpe i alt fra software som geninstallation af styresystem, fejl i styresystem, virus og malware, udskiftning af HDD/SSD. Og/el. reparation af HDD/SSD, backup af dine data, lodning på bundkort og meget mere. En af de hyppigste reparationer vi har inde er væskeskadet PC’er. Her kan vi tilbyde behandling for væskeskade af din PC, Så der kan komme liv i din PC igen.

Der udføres windows reparationer af Asus, Acer, Lenovo, HP og andre mærker i Odense og Munkebo.

Tjek vores fantastiske Facebook og Trustpilot anmeldelser .

HUSK – VI er en 5 Stjernet Virksomhed med en fantastisk service af vores ydelser OG behandling af vores kunder 🙂 🙂 🙂 🙂

HVORFOR SKAL DU VÆLGE IMAKEIPHONES?.

iMakeiPhones arbejder for Odense Kommune, som de eneste officielle. Vi er blevet fortalt af vores kunder at mange firmaer skriver på deres hjemmeside, at de arbejder for Odense Kommune – dette er ikke sandt. iMakeiPhones, har indgået en mangeårig aftale med Odense Kommune, og er de eneste officielle samarbejdspartnere. Odense Kommune tager både deres arbejde seriøst, men også deres elektronik – det er vigtige enheder som de ikke kan undvære i dagligdagen for udførelse af deres arbejde. Odense Kommune vælger derfor ikke hvem som helst – derfor har de valgt os.

Har du brug for en
Reparation af  PC Søndersø.
Asus Acer Lenovo HP MSI – PC Søndersø.

PC Skærm Reparation Søndersø

PC Reparation Søndersø image

Bærbar PC LCD udskiftning Søndersø.

Reparation af pc skærm Søndersø. Hvis du har ødelagt pc skærmen på din Windows computer, kan vi være dem behjælpelige med udskiftningen. Viser din pc skærm mærkelige streger, blinker, mister forbindelsen, er backlight gået mv. Kræver det i de fleste tilfælde udskiftning af LCD’en.

Det udføres reparation pc computer skærm Søndersø eller udskiftning af LCD / Skærm på Pc Asus, Pc Acer, Pc Dell, Pc Lenovo, Pc HP, Pc Hewlett Packard, Microsoft, Surface Pro, Surface Book, Surface Laptop og mange andre mærker i Odense og Munkebo. Arbejdet udføres af iMakeiPhones Odense.

Find os lokalt Søndersø og omegn

Reparation af PC Søndersø – Bærbare computere.

Bestil Afhentning – Kun 49 Kr.

Pc Søndersø, Computer, Bærbare computere eller pc Asus Acer Lenovo HP Msi MacBook iPad. iPhone Samsung PC eller din smartphone eller TV gået i stykker.
Men har ingen mulighed for transport? Eller ønsker du at føle dig lidt luksus og få det hele afhentet ved døren og leveret tilbage igen?. Så er vi lige noget for dig!. Vi afhenter din enhed I Søndersø og omegn, tager den tilbage til værkstedet og afleverer den hos dig, ligeså snart den er klar, for kun fra 49 kr. Arbejdet udføres af iMakeiPhones Odense.

5 Stjerner for Viden Kvalitet og Ærlighed  Læs vores anmeldelser

Pc Reparation, Computer reparation OdensePc Reparation, Computer reparation Odense

VÆRDIER : TRYGHED – HJÆLPSOMHED – KVALITET – TILFREDSHED – RESULTATER

Kontakt os 🙂Spørg endelig hvis du er i tvivl om det mindste