fbpx

iPad Pro 12.9″ (5. Gen)

iPad Pro 12.9″ (5. Gen) – A2378, A2461, A2379, A2462 –  udføres med høj service og en fair pris, af vores dygtige teknikere.
iPad Pro 12.9″ (5. Gen) – udskiftning af skærm i høj kvalitet. Om din iPad pro skal have udskiftet kamera, højtaler, skærm mv., kan vi hjælpe dig med dette. Din iPad pro er i trygge hænder under hele processen, og du vil have din iPad pro i hænderne, klar til brug igen, indenfor 1 dag.

Vigtigt : Med 23 års erfaring indenfor elektronik, reparationer af hardware og software, kan vi hjælpe dig med alt indenfor computer reparationer, smartphone reparationer, Reparationer af TV til Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed og en overkommelig pris på din reparation. 

Mangler du udskiftning af iPad Pro 12,9 (4. Gen) 2020 Beskyttelse Glas?

Vi er din foretrukne reparatør med hurtig reparation og kvalitets reservedele. iMakeiPhones er et fordels værksted både for forsikringsselskaber, virksomheder – store som små og mange offentlige institutioner. Vi står altid til rådighed for vores kunder. Hvorfor vi er din foretrukne reparatør.

Har du spørgsmål til en reparation af din iPhone, eller står den ønskede reparation ikke på listen for neden, er du velkommen til at tage kontakt til os på tel. nr. 53 515 515 eller se mere om alle iPad modeller.

Tjek vores fantastiske facebook og trustpilot anmeldelser .

Har du spørgsmål til en reparation af din iPad pro, eller står den ønskede reparation ikke på listen for neden, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Book din tid nu!
 • Udskiftning af Skærm OEM

  Ring for pris

 • Udskiftning af Laderstik

  Ring for pris

 • Udskiftning af Batteri

  Ring for pris

 • Udskiftning af Bagcover

  Ring for pris

 • Andre ydelser

  Ring for pris

iPad Pro 12,9 (5. Gen) reparation i odense_kerteminde_munkebo_søndersø_otterup_assens_faaborg
20 års erfaring

20 års erfaring

12 mdr. Garanti

12 mdr. Garanti

Hurtig reparation

Hurtig reparation

Reservedele i topkvalitet

Reservedele i topkvalitet

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand