fbpx

COVID 19 – Åbent i Munkebo efter aftale

Som følge af myndighedernes udmelding er butikken i Odense foreløbigt lukket t.o.m. d. 03/01-2021. Afdelingen i Munkebo vil fortsat holde åbent EFTER AFTALE på telefon 53 515 515 el. på e-mail: iphone.service@imakeiphones.dk. 

Vi kan derfor fortsat være behjælpelige med det meste, dog under lidt anderledes forhold. Ved aftale i Munkebo, vil i blive informeret om forholdsregler inden ankomst.

Der SKAL bestilles en tid, da vi i disse tider har rygende travlt og kører ud til kunder, og derfor ikke vil være regelmæssigt tilstede i Munkebo. Booker du en tid på e-mail, er den ikke godkendt førend vi har besvaret din e-mail.

Vores telefontider vil være skiftende. Møder du derfor vores telefonsvarer, så læg os en besked og vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Som det sidste vil vi gerne takke vores kunder for jeres enorme støtte i dette mærkværdige år. Vi vil i sidste ende vende tilbage til “normalen”. I mellemtiden kan i nyde vores fantastiske udsigt og den friske luft i Munkebo, i vores hyggelige naturrige områder, imens i venter på jeres reparation. Vi glæder os til at se jer og ser frem til det nye år!

Glædelig Jul og Godt Nytår, ønskes I alle af iMakeiPhones.

IPHONE REPARATION ROSENGÅRDCENTER image
Åbningstider Munkebo
I dag: Åbent – efter aftale
Juledag: Åbent – efter aftale
2. Juledag: Åbent – efter aftale
Søndag: Åbent – efter aftale
Mandag: Åbent – efter aftale
Tirsdag: Åbent – efter aftale
Onsdag: Åbent – efter aftale

Åbningstider Odense
I dag: Lukket
Juledag: Lukket
2. Juledag: Lukket
Søndag: Lukket
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Lukket