fbpx

iPhone – BOOK en TID

Hos iMakeiPhones får du HØJ SERVICE - FAIR PRISER 🙂

Booking Viking

iMakeiPhones arbejder for Odense Kommune, som de eneste officielle. Vi er blevet fortalt af vores kunder at mange firmaer skriver på deres hjemmeside, at de arbejder for Odense Kommune – dette er ikke sandt. iMakeiPhones, har indgået en mangeårig aftale med Odense Kommune, og er de eneste officielle samarbejdspartnere. Odense Kommune tager både deres arbejde seriøst, men også deres elektronik – det er vigtige enheder som de ikke kan undvære i dagligdagen for udførelse af deres arbejde. Odense Kommune vælger derfor ikke hvem som helst – derfor har de valgt os.

iPhone Odense – Reparation udføres med høj service og en fair pris, af vores dygtige teknikere.
iPhone Odense, udskiftning af skærm i høj kvalitet. Om din iPhone skal have udskiftet kamera, højtaler, skærm mv., kan vi hjælpe dig med dette. Din iPhone er i trygge hænder under hele processen, og du vil have din iPhone i hænderne, klar til brug igen, indenfor 25 min.

Vigtigt:  Med 23 års erfaring indenfor elektronik, reparationer af hardware og software, kan vi hjælpe dig med alt indenfor computer reparationer, smartphone reparationer, Reparationer af TV til Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed og en overkommelig pris på din reparation.

Tjek vores fantastiske Facebook og Trustpilot anmeldelser .

COVID-19

Grundet regeringens nye tiltag, holder vi lukket i Odense resten af marts. Dette er for jeres sikkerhed, såvel som vores.

Munkebo vil være åben EFTER AFTALE - telefonen vil snart være åben for spørgsmål og evt. Tidsbestilling.

Følg med på hjemmesiden for nærmere info.

Bedste hilsner,

iMakeiPhones Odense
https://imakeiphones.dk/